Site-ul oficial al Protopopiatului Ortodox Băile Herculane

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului, sub coordonarea părintelui protopop Iosif Frenț,  în acest an 2018, Anul Centenarului Marii Uniri de la 1918, Protopopiatul Ortodox Băile Herculane a realizat acest site, din dorința de a face cunoscută activitatea din acest protopopiat, în toate compartimentele lui, dar și din întreaga Eparhie a Caransebeșului.

Site-ul este structurat cât mai accesibil, pe secţiuni distincte, cu informaţii ale evenimentelor ce se vor derula sau deja petrecute; mai cuprinde o secţiune de prezentare (istoricul protopopiatului, cancelaria Protopopiatului, informaţii utile despre fiecare parohie şi contactul preotului din cele 38 de parohii ce formează Protopopiatul Băile Herculane), lista parohiilor vacante - actualizată lunar, albume foto, mănăstiri din cuprinsul Protopopiatului Băile Herculane, informații despre Ierarhul Episcopiei Caransebeșului etc.

Principala finalitate este vizată încă de la început, nu este alta decât propovăduirea laturii practice pe care Biserica Dreptmăritoare (cler şi credincioşi) o desfăşoară. Suntem încredinţaţi că acele cuvinte ale Mântuitorului, definesc cel mai potrivit motivaţia noastră, a celor ce înfăptuim prea puţin în numele lui Hristos: "Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, ca ei văzând faptele voastre cele bune, să preamărească pe Tatăl vostru Cel din ceruri!" (Matei 5, 16).

Punem la îndemâna tuturor celor interesaţi din protopopiatul nostru, şi nu numai, acest instrument modern de a-şi exprima preocuparea culturală (gândurile, ideile, convingerile), organizatorică, gospodărească, administrativă, filantropică.

După apeluri susţinute adresate preoţilor, de a ne trimite reportaje, articole, ştiri referitoare la activităţile importante derulate în parohiile noastre, ne bucurăm să constatăm reacţia pozitivă a acestora. Am început să ne obişnuim cu acest tip de comunicare, apreciind deopotrivă efectele benefice de care se bucură Biserica Ortodoxă a Banatului Montan.

Pentru a împărtăși evenimente, activități desfășurate în parohiile noastre, așteptăm articole pe e-mail-ul site-ului protopopiatulherculane.siteweb@yahoo.com, acestea urmând să fie publicate pe site-ul www.protopopiatulbaileherculane.com, după aceea, articolele publicate urmează să fie distribuite pe pagina de socializare www.facebook.com/protopopiatul.baileherculane/ - Protopopiatul Băile Herculane.

Site-ul www.protopopiatulbaileherculane.com a fost realizat cu ajutorul financiar al tuturor preoților din Protopopiatul Băile Herculane.


Termeni și condiții de utilizare a site-ului www.protopopiatulbaileherculane.com

Limitarea răspunderii

Utilizatorul acceptă că folosirea acestui website (incluzând, dar fără a se limita, textele, resursele media etc.) se face întru totul pe propriul său risc, accesul la acest website fiind oferit gratuit, fară vreo garanție de nici un fel.

Cu toate că Protopopiatul Băile Herculane va face toate eforturile necesare pentru a asigura siguranța conținutului și accesul la acesta, utilizatorul ia la cunoștință faptul că Protopopiatul Băile Herculane renunță la orice obligații ce se aplică oricăror posibile pagube cauzate de către orice eșec de performanță: eroare, omisiune, întrerupere, ștergere, defectare, întârziere în operare sau transmisie, virusare a calculatorului, cădere a liniei de comunicare, etc. Protopopiatul Băile Herculane nu va fi răspunzător pentru nici un fel de pagube directe, indirecte ori consecințe care apar din folosirea acestui website.

Legături cu alte pagini de internet

Website-ul Protopopiatului Băile Herculane (PBH) poate conține legături către pagini de internet ale unor terțe părți. Aceste legături sunt date utilizatorului ca un avantaj, iar Protopopiatul Băile Herculane nu deține controlul asupra acestor website-uri. Protopopiatul Băile Herculane nu este responsabil pentru disponibilitatea acestor website-uri externe, nu sprijină și nu este responsabil pentru conținutul lor.