Hristos Se naște, slăviți-L!

Mesaj cu prilejul sărbătorii Nașterii Domnului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos și a Anului Nou

✍Autor: Serviciul Protopopesc
⏰Data: 24 decembrie 2018
📰Secțiune: Comunicate

În aceste zile minunate inima noastră să nu mai fie rece și înghețată, ci să fie un leagăn cald și plin de iubire pentru a primi pe cine ne-a creat: Dumnezeu. Acesta este Crăciunul! Să-L primim cu sufletul deschis pe Cel care coboară pentru a îmbrăca haina noastră umană şi a ne îmbrăca pe noi în haina divinităţii Sale; să ne lăsăm îmbrăcaţi în această haină şi să-L primim pentru ca El să ne ridice, la timpul cuvenit, în bucuria vieţii veşnice. 

Vă dorim să trăiţi sărbători sfinte, în bucuria credinţei, cu plinătate de haruri, cu bună-înţelegere şi veselie creştinească. Pacea Domnului nostru Iisus Hristos, Cel care S-a născut în ieslea din Betleem, să cuprindă sufletele şi inimile dumneavoastră, pentru a deveni mai buni, mai iertători şi mai credincioşi. Rugăm pe Mântuitorul Hristos să va dăruiasca anul acesta, în care vom intra, sănătate, linişte şi iubire în familiile dumneavoastră. 

Naşterea Domnului nostru Iisus Hristos și Anul Nou să vă aducă pace şi sănătate, lumină şi ajutor, pentru a trăi viaţa ca dar al lui Dumnezeu, cultivat prin credinţă şi fapte bune!

SĂRBĂTORI FERICITE ȘI ÎNTRU MULȚI ANI BINECUVÂNTAȚI!

Cu aleasă prețuire,

Protopopiatul Ortodox Român Băile Herculane