Parohia Domașnea susține familia tradițională!

Părintele protopop Iosif Frenț a participat la vot, împreună cu numeroși credincioși din Parohia Domașnea, susținând căsătoria dintre un bărbat și o femeie

✏ Autor: Claudiu Românu
⏰Data: 7 octombrie 2018
📰Secțiune: Cotidian

În duminica a 20-a după Rusalii, credincioșii din Parohia Domașnea au fost prezenți la Biserica „Sfântul Atanasie al Athonului”, participând la Slujba Utreniei și a Sfintei Liturghii, oficiate de către părintele protopop Iosif Frenț, protoiereu al Protopopiatului Băile Herculane și paroh al Parohiei Domașnea.

În pericopa Evanghelică de astăzi a fost descrisă Învierea fiului văduvei din Nain: „Şi, văzând-o Domnul, I s-a făcut milă de ea şi i-a zis: Nu plânge! Atunci, apropiindu-Se, S-a atins de sicriu, iar cei ce-l duceau s-au oprit. Şi a zis: Tinere, ţie îţi zic, scoală-te! Iar cel ce fusese mort s-a ridicat şi a început să vorbească, iar Iisus l-a dat mamei sale.” (Luca 7, 11-16).

La finalul Sfintei Liturghii, părintele protopop a vorbit credincioșilor și despre importanța Referendumului, adică, despre importanța căsătoriei dintre un bărbat și o femeie, despre importanța familiei tradiționale: „Să mergem cu toții să-L mărturisim pe Hristos, adică să votăm pentru familia întemeiată de Dumnezeu în Rai: bărbat și femeie, soț și soție, tată și mamă împreună cu copii născuți prin binecuvântarea lui Dumnezeu.”. De asemenea, a explicat credincioșilor prezenți, rostind versetul:Şi a făcut Dumnezeu pe om... bărbat şi femeie i-a făcut. Şi i-a binecuvântat pe ei Dumnezeu şi le-a zis lor Dumnezeu: «Fiţi roditori şi vă înmulţiţi»..." (Facerea 1, 27-28).

După ce au fost miruiți și au primit anafură, credincioșii prezenți, împreună cu părintele protopop Iosif Frenț au mers pentru a vota, pentru a susține familia întemeiată de Dumnezeu... bărbat și femeie.